Lunch
Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett vegetariskt alternativ samt en veckans fiskrätt per vecka från 139-169kr
Lunch vecka 40
Måndag:
Kött: Schnitzel med kapris, ansjovissmör, rödlök och tysk potatissallad
Tisdag:
Kött: Kyckling med curry, äpple, palsternacka, grönkål och cashewnöt
Onsdag:
Kött: Svensk Karré med rostad paprika, linser, mustig sky samt spetskål
Torsdag:
Kött: Viltfärsbiffar med potatispure smaksatt med confiterad vitlök, pumpa, svartkål och dill
Fredag:
Kött: Pytt Bellman med stekt kravägg, rödbeta och kryddpeppar
Veckans fisk: Regnbågslax med sandefjordsås, dillslungad kålrabbi, morot och bronsfänkål
Veckans vegetariska: Butternut, svartkål, hasselnötscreme, jordärtskocka och lingon
Lunch vecka 41
Måndag:
Kött: Wallenbergare med ärtor, lingon, potatispuré samt persilja
Tisdag:
Kött: Nattbakat Högrev med grönpepparsås, morot, champinjon och rostad potatis
Onsdag:
Kött: Kycklingbröst med mandelpesto, grönkål, potatispuré smaksatt med parmesan samt gulbeta
Torsdag:
Kött: Brässerade griskinder med potatisstomp, äpple, smörstekt spetskål och dragon
Fredag:
Kött: Pannbiff med svartkål, tryffelcrême, hasselnöt och potatispuré
Veckans fisk: Laxpudding med skirat smör, dill samt ägg från Slågarp
Veckans vegetariska: Kryddstekt rödbeta med ekfatslagrad fetaost, svartkål, kikärtscrême samt sesam