Lunch

Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett vegetariskt alternativ samt en veckans fiskrätt per vecka från 139-169kr

 Lunch vecka 40

Måndag:

Kött: Schnitzel med kapris, ansjovissmör, rödlök och tysk potatissallad

Tisdag:

Kött: Kyckling med curry, äpple, palsternacka, grönkål och cashewnöt

Onsdag:

Kött: Svensk Karré med rostad paprika, linser, mustig sky samt spetskål

Torsdag:

Kött: Viltfärsbiffar med potatispure smaksatt med confiterad vitlök, pumpa, svartkål och dill

Fredag:

Kött: Pytt Bellman med stekt kravägg, rödbeta och kryddpeppar

Veckans fisk: Regnbågslax med sandefjordsås, dillslungad kålrabbi, morot och bronsfänkål

Veckans vegetariska: Butternut, svartkål, hasselnötscreme, jordärtskocka och lingon


 Lunch vecka 41

Måndag:

Kött: Wallenbergare med ärtor, lingon, potatispuré samt persilja

Tisdag:

Kött: Nattbakat Högrev med grönpepparsås, morot, champinjon och rostad potatis

Onsdag:

Kött: Kycklingbröst med mandelpesto, grönkål, potatispuré smaksatt med parmesan samt gulbeta

Torsdag:

Kött: Brässerade griskinder med potatisstomp, äpple, smörstekt spetskål och dragon

Fredag:

Kött: Pannbiff med svartkål, tryffelcrême, hasselnöt och potatispuré

Veckans fisk: Laxpudding med skirat smör, dill samt ägg från Slågarp

Veckans vegetariska: Kryddstekt rödbeta med ekfatslagrad fetaost, svartkål, kikärtscrême samt sesam