Lunch

Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett fiskalternativ samt en vegetarisk rätt per vecka från 125 kr

Lunch vecka 24

Måndag:

Kött: Svensk kyckling med hoisinsås, rostad paprika, koriander, selleri och sesam Fisk: Torsk med rabarber, kapris, brynt smör, potatis och pepparrot

Tisdag:

Kött: Pannbiff med löksås, nypotatis, lingon och dillslungad späd vitkål Fisk: Fishcake med rödbeta, vinbär, persiljegremolata, rotselleri och blomkål

Onsdag:

Kött: Schnitzel med oliv, rabarber, chili och citron Fisk: Friterad spätta med remoulad, citron, sommartomater och endive

Torsdag:

Kött: Oxbringa med chiliaioli, broccoli, rostad cashew, picklad silverlök
Fisk: Lax med pumpa, enbär, yoghurt, päron och dill

Fredag:

Kött: Halstrad råbiff med café de paris smör, gröna bönor, charlottenlök och stekt potatis
Fisk: Sej med rostad paprikacrème, fänkål, gurka och dragon

Veckans vegetariska:
Mungbönsbiff med dadel, morotschutney med sting, valnöt och zucchinisallad

Helglunch:


Lunch vecka 25

Måndag:

Kött: Biff lindström med rödbeta, kapris och sky Fisk: Sej med grillad hjärtsallad, citronsås, friterad mussla och beta

Tisdag:

Kött: Honungsglacerad svensk kotlett med päron, vitkål, nypotatis och kummin Fisk: Torsk med caponata och rostad broccoli samt flagad mandel

Onsdag:

Kött: Kyckling med tsatsiki, ramslök, potatis från Lockarp och broccoli Fisk: Lax med potatiscrème, dukkah, zucchini och dragon

Torsdag:

Kött: Lammkorv, kronärtskocka, bönor och mynta samt gräddfil
Fisk: Matjessill med ägg, rädisa, brynt smör, potatis och vårlök

Fredag:

Kött: Midsommar afton stängt
Fisk:

Veckans vegetariska:
Friterad vit bönbiff med tryffel, karamelliserad lök,, rabarber och oliv

Helglunch:

Porchetta med aprikos, blomkål, majsgröt och mandel