Lunch
Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett vegetariskt alternativ samt en veckans fiskrätt per vecka från 135-155 kr
Lunch vecka 38
Måndag:
Kött: Högrev från Sjöbo med vitlök, lök och svamp, potatismos med kål och örtpesto
Tisdag:
Kött: Kycklinglår och bbq vingar med majssalsa. coleslaw och klyftpotatis
Onsdag:
Kött: Kalvfrikadeller med currysås, potatispuré, ärtor och fänkål
Torsdag:
Kött: Fläsk schnitzel med kryddsmör, picklade betor, kapris och smörstekt potatis
Fredag:
Kött: Pluma med rotselleri, bakat äpple, senapssås, potatispuré och hasselnötter
Veckans fisk: Sockersaltad lax med enbär, rödbetspuré, gulbeta, svartkål och friterad jordärtskocka
Veckans sallad: Räk-och sashimitonfisk med soyadressing, ingefära, kinakål, nudlar och cashewnöt
Veckans vegetariska: Morotsbiffar med fetaost, ingefära, spetskål, zucchini och pumpafrö
Helglunch:
Lunch vecka 39
Måndag:
Kött: Biff Stroganoff med champinjon, grädde, dijon och potatispuré
Tisdag:
Kött: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis från Lockarp, öl och lingon
Onsdag:
Kött: Hoisinfläsk med pak choi, rostad paprika, grillad lök och vitlökspuré
Torsdag:
Kött: Vildsvinsbiff med äpple, selleristomp, enbärssky och dill
Fredag:
Kött: Kycklingbröst med gorgonzolasås, päron, spetskål, dragon
Veckans fisk: Kummel med choritzo, tomat, oliv, zucchini och vitabönor
Veckans sallad: Linser, marinerad ost, butternut och svartkål samt fröpesto
Veckans vegetariska: Kantarell risotto med parmesan, majs, tryffel och persilja
Helglunch: