Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett vegetariskt alternativ samt en veckans fiskrätt per vecka från 130 kr
Måndag:
Kött: Isterband med dillstuvad potatis, senap, beta och morot
Tisdag:
Kött: Fläskschnitzel serveras med tomatsalsa, picklad rödlök, rostad timjan potatis och champinjon
Onsdag:
Kött: Pannbiff med tryffelkräm, ostronskivling, dillkokt potatis och rostad spetskål samt vinbär
Torsdag:
Kött: Halstrad råbiff med kryddsmör, dragon, dressade rödbetor, kapris och friterad potatis
Fredag:
Kött: Citron-och timjans kyckling med blomkål, rostad mandelsås, hjärtsallad och gräslök
Veckans fisk: Varmrökt lax från Väggarökeriet, serveras med stekt fänkål, oliver, sommarsås, morot och dill
Veckans sallad: Asiatisk biffsallad med cashewnöt, soyadressing med chili, soyaböna, risnudlar och koriander
Veckans vegetariska: Sötpotatisbiff med selleri, kronärtskocka , vårlök, bunt morötter, ruccolapesto smat solosfrön
Helglunch:
Måndag:
Kött: Polpette på skånsk kalv med potatispuré, tomatsås, basilika och parmesanost
Tisdag:
Kött: Nattbakad grissida serveras med pak choi, koriander, böngroddar, kokos, Asiatiskbuljong och shimeij
Onsdag:
Kött: Griskind med bönor i variation, cidersås, frissè sallad, bränd lök och sommartomat
Torsdag:
Kött: Oxgryta med dill, vinäger, kokt potatis och picklad morot
Fredag:
Kött: Kycklingbröst med aprikos, salsaverde, selleri samt broccoli från wirahill
Veckans fisk: Fishcakes med babygem, örtsås, 3 sorters betor, citron och gröna bönor
Veckans sallad: Kycklingsallad med rökt mandel, broccoli, bulgur, gräddfil och picklad blomkål
Veckans vegetariska: Kryddad vegofärs, paprika crémefraiche, jalepeno, vårlök, persilja, fetaost samt sesam smaksatt morot
Helglunch: