Lunch

Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett fiskalternativ samt en vegetarisk rätt per vecka från 125 kr

Lunch vecka 16

Måndag:

Kött:  Tupp med dijon, potatis från gessie, krispig lök, tomat och cornichons
Fisk: Lax med pumpa, spenat, sriracha, koriander och cashewnöt

Tisdag:

Kött: Svensk kyckling med majsgröt, fårost, gröna bönor, ärta och dragon Fisk: Torsk med choritzo, spetskål, apelsin, oliv

Onsdag:

Kött: Oxkind med ramslök, potatispuré, hyvlad mandel, karamelliserad lök och morot
Fisk: Sej med Gröna ärtor, picklad tomat, citronsås, jordärtskocka

Torsdag:

Kött: Flankstek med falsk bearnaise, broccoli, groddar och tunn champinjon
Fisk: Kummel med kummin rostad palsternacka, hummersky med nypon, krydite på fänkål samt dill

Fredag:

Kött: Halstrad råbiff med vitlökspotatis, kryddsmör, sockerärta, endive och pepparrot
Fisk: Fiskfärsqueneller i currysås, morot, purjolök och senapsört

Veckans vegetariska:
Bakad selleri med havtorn, bovete, dragon,  kokosböna och smörad hasselnötsbuljong

Helglunch:


Lunch vecka 17

Måndag:

Kött: Kotlett med dijon, äpple, savoykål, ramslök
Fisk: Torsk med rödbeta, grönkålsblad, ingefära

Tisdag:

Kött: Pannbiff med tryffel, lök, vinbär och öl Fisk: Kummel med avocado, päron, yoghurt, pumpafrö

Onsdag:

Kött: Skånsk Äggakaka med stekt fläsk, lingon och brynt smör
Fisk: Lax med vitlökscreme, groddar, ärtor och grillad endive

Torsdag:

Kött: Kokt kalv i dillsås med potatis, späd kål, grillad lök
Fisk: Torsk, fläskcrunch, paprika, gurka och fetacrême

Fredag:

Kött: Kycklingbröst med thaicurry, mynta, nudelsallad, cashewnöt och sesam
Fisk: Kolja med blomkål, sardellsmör & gurksallad med dill och rädisa

Veckans vegetariska:
Fritterad polenta , fårost, vårgrönt, ramslök och fermenterade krusbär

Helglunch: