Lunch

Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett vegetariskt alternativ samt en veckans fiskrätt per vecka från 135-155 kr

Lunch vecka 22

Måndag:

Kött: Currygryta med skånsk oxe, pakchoy, groddar och aubergine

Tisdag:

Kött: Stekt rimmat fläsk med raggmunk, lingon och skivling

Onsdag:

Kött: Skånsk Tupp med rökt mandel, ramslöksmayo, frissesallad och blomkål

Torsdag:

Kött: Grisrygg med ärta, mynta, selleripuré och dijon

Fredag:

Kött: Svensk kyckling med broccoli, vitlökssmör, körsbärstomat och örter från trädgården

Veckans fisk: Lax med fänkål, dill, broccoli och ansjovissmör

Veckans sallad: Thaibiffsallad med ostronsås, glasnudlar, koriander, lime och jordnötter

Veckans vegetariska: Grillad spetskål med rabarber, nötdukkah, selleripuré samt dill

Helglunch:


Lunch vecka 23

Måndag:

Kött: Grissida med rabarber, selleripuré och blomkål

Tisdag:

Kött: Wallenbergare på skånsk kalv med ärtor, lingon, skirat smör och potatispuré

Onsdag:

Kött: Rimmad oxbringa med cornichons, rödbeta, blomkålspuré och libbsticka från trädgården

Torsdag:

Kött: Cajunkyckling med tsatsiki, majssalsa, idahopotatis och krasse

Fredag:

Kött: Pannbiff med öl, lök i variation och pressgurka

Veckans fisk: Fishcake med broccoli, spetskål, rädisa och dillaioli

Veckans sallad:

Veckans vegetariska: Rödbetsbiff med vitlök och örter, grillad hjärtsallad, parmesandressing och krusbär

Helglunch: