Lunch

Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett vegetariskt alternativ samt en veckans fiskrätt per vecka från 135-155 kr

Lunch vecka 38

Måndag:

Kött: Högrev från Sjöbo med vitlök, lök och svamp, potatismos med kål och örtpesto

Tisdag:

Kött: Kycklinglår och bbq vingar med majssalsa. coleslaw och klyftpotatis

Onsdag:

Kött: Kalvfrikadeller med currysås, potatispuré, ärtor och fänkål

Torsdag:

Kött: Fläsk schnitzel med kryddsmör, picklade betor, kapris och smörstekt potatis

Fredag:

Kött: Pluma med rotselleri, bakat äpple, senapssås, potatispuré och hasselnötter

Veckans fisk: Sockersaltad lax med enbär, rödbetspuré, gulbeta, svartkål och friterad jordärtskocka

Veckans sallad: Räk-och sashimitonfisk med soyadressing, ingefära, kinakål, nudlar och cashewnöt

Veckans vegetariska: Morotsbiffar med fetaost, ingefära, spetskål, zucchini och pumpafrö

Helglunch:


Lunch vecka 39

Måndag:

Kött: Biff Stroganoff med champinjon, grädde, dijon och potatispuré

Tisdag:

Kött: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis från Lockarp, öl och lingon

Onsdag:

Kött: Hoisinfläsk med pak choi, rostad paprika, grillad lök och vitlökspuré

Torsdag:

Kött: Vildsvinsbiff med äpple, selleristomp, enbärssky och dill

Fredag:

Kött: Kycklingbröst med gorgonzolasås, päron, spetskål, dragon

Veckans fisk: Kummel med choritzo, tomat, oliv, zucchini och vitabönor

Veckans sallad: Linser, marinerad ost, butternut och svartkål samt fröpesto

Veckans vegetariska: Kantarell risotto med parmesan, majs, tryffel och persilja

Helglunch: