Lunch

Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett vegetariskt alternativ samt en veckans fiskrätt per vecka från 130 kr

Lunch vecka 40

Måndag:

Kött: Pluma med curry, äpple, blomkål och hasselnöt

Tisdag:

Kött: Hjortkalops med rödbeta, kokt potatis, morot och dill

Onsdag:

Kött: Lammfärsbiff, tomat och chilisås, svartkål och oliv

Torsdag:

Kött: Biff lindström med rödbeta, kapris, spetskål och dijon

Fredag:

Kött: Kycklinglår med tryffelsås, svamp, pommes Anna, selleri och libbsticka

Veckans fisk: Lax med mussla, krondill, pumpa och späd höstkål

Veckans sallad: Kycklingsallad med pumpa, valnöt, endive och aprikosdressing

Veckans vegetariska: Lasagne med tomat och zucchini, kronärtskocka, oliv och sallad från Sunnanå

Helglunch:


Lunch vecka 41

Måndag:

Kött: Pytt Bellman med stekt ägg, rödbeta och kryddpeppar

Tisdag:

Kött: Nattbakat högrev med pepparrot, lök, blomkål och potatispuré

Onsdag:

Kött: Kalkonterrin med polentagröt, aprikos, mandel, grönkål och sky

Torsdag:

Kött: Pannbiff med havtorn, selleristomp, grillad kål och libbsticka

Fredag:

Kött: Schnitzel med kryddsmör, ansjovis, citron och ärtor samt stekt potatis

Veckans fisk: Havskatt med bordolaisesås, stekt majs, kolrabbi och selleripuré

Veckans sallad: Nicoise sallad med tonfisk, ägg, potatis, gröna bönor och tomat

Veckans vegetariska: Chili sin Carne med gräddfil och flatbröd

Helglunch: