Lunch

Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett vegetariskt alternativ samt en veckans fiskrätt per vecka från 130 kr

Lunch vecka 26

Måndag:

Kött: Skånsk rostbiff med nypotatis, cornichons, dill, sommartomat och lök

Tisdag:

Kött: Wallenbergare med ärtor, lingon, potatispuré samt skirat smör

Onsdag:

Kött: Kyckling med gräddfil, aprikos, dukkah, blomkål, och nypotatis

Torsdag:

Kött: Schnitzel med cafe de paris smör, bönor, broccoli och stekt potatis

Fredag:

Kött: Helstekt kotlett med grov senap, äpple, rostad spetskål och nypotatis

Veckans fisk: Kungsflundra med skaldjurssås, gurka, dill, kolrabbi, blomkål och senapsfrö

Veckans vegetariska: Rökt potatispuré med rabarber, sparris, sallad från sunnanå, hasselnöt och gulbetor

Veckans sallad: Sallad med pillat Fläsklägg, sweet chili, soyabönor, groddar, morot, spiskummin och bulgur

Helglunch:


Lunch vecka 27

Måndag:

Kött: Grissida från Ystad med krusbär, blomkål, fröer och chili

Tisdag:

Kött: Pytt i panna med stekt eko-ägg, saltgurka och beachamel

Onsdag:

Kött: Kyckling med rabarber, selleri, ruccola, rostad mandel och nypotatis

Torsdag:

Kött: Halstrad råbiff med pommes, kryddsmör, zucchini, kapris och champinjon

Fredag:

Kött: Vildsvin med gröna ärtor, pepparrotsbuljong, buntmorot, pan grattiato och nypotatis

Veckans fisk: Halstrad Kummel med havtorn, brynt smör, spetskål, cashewnöt och potatiscrême

Veckans vegetariska: Bakad spetskål med pecorino, svampcrème, havtorn, nypotatis och tryffel
Veckans sallad: Sallad med melon, fetaost, bönor, mynta och rostade fröer

Helglunch: