Lunch

Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett fiskalternativ samt en vegetarisk rätt per vecka från 125 kr

Lunch vecka 30

Måndag:

Kött: Wallenbergare på skånsk kalv med ärtor, lingon och potatispuré Fisk: Havskatt med broccoli, vitlök, mussla och polkabeta

Tisdag:

Kött: Kycklingbröst med färskpotatisstomp, romescosås, blomkål och spetskål samt rostad mandel Fisk: Stekt sill med färskost, senap, dill, brynt smör och lingon samt potatispuré

Onsdag:

Kött: Biff Lindström med kapris, beta, sky och stekt potatis Fisk: Havets Wallenbergare med ärtor, sockerärta, bönor och havtorn

Torsdag:

Kött: Helstekt grisrygg med kronärtskocka, choritzo, oliv och paprika
Fisk: Friterad spätta med remoulad, endive, gurka och dill

Fredag:

Kött: Tuppbröst från Dalby med ärtcême, tryffelbuljong, lökbåtar och zucchini
Fisk: Sockersaltad lax med primörsallad, soya och rökt päron

Veckans vegetariska: Ost-och äggakaka med svamp, lingon, smör och nötter

Helglunch:


Lunch vecka 31

Måndag:

Kött: Fisk:

Tisdag:

Kött: Fisk:

Onsdag:

Kött: Fisk:

Torsdag:

Kött:
Fisk:

Fredag:

Kött:
Fisk:

Veckans vegetariska:

Helglunch: