Lunch

Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett fiskalternativ samt en vegetarisk rätt per vecka från 125 kr

Lunch vecka 42

Måndag:

Kött: Oxfärsbiff med rödbetor, kapris, svartkål och grönpepparmayo Fisk: Kummel med avocado, sweetchili, groddar, paprika och koriander

Tisdag:

Kött: Fläskstek med äpplemos, rödkål, hasselbackspotatis och sky Fisk: Friterad spätta med remoulad, morot, apelsin och dragon

Onsdag:

Kött: Nattbakad högrev med svamp, grönkål, vinbärsgelé och varmrökt sidfläsk Fisk: Torsk med dirtyvete, aubergine, rostad tomat, brysselkål och tomatdressing

Torsdag:

Kött: Pluma med romescosås, blomkål, rostad kål och mandel
Fisk: Lax med antjovis, ägg, grönkål, rädisa och beta

Fredag:

Kött: Svensk kyckling med plommon, currybrässerad fänkål, dillslungad potatis och krydité på broccoli
Fisk: Kolja med selleri, äpple, emmer och bryntgrädde

Veckans vegetariska: Pumparisotto med skivling, saffran och fänkål

Helglunch:


Lunch vecka 43

Måndag:

Kött: Oxfärsbiff med rödbetor, kapris, svartkål och grönpepparmayo Fisk: Kummel med avocado, sweetchili, groddar, paprika och koriander

Tisdag:

Kött: Fläskstek med äpplemos, rödkål, hasselbackspotatis och sky Fisk: Friterad spätta med remoulad, morot, apelsin och dragon

Onsdag:

Kött: Nattbakad högrev med svamp, grönkål, vinbärsgelé och varmrökt sidfläsk Fisk: Torsk med dirtyvete, aubergine, rostad tomat, brysselkål och tomatdressing

Torsdag:

Kött: Pluma med romescosås, blomkål, rostad kål och mandel
Fisk: Lax med antjovis, ägg, grönkål, rädisa och beta

Fredag:

Kött: Svensk kyckling med plommon, currybrässerad fänkål, dillslungad potatis och krydité på broccoli
Fisk: Kolja med selleri, äpple, emmer och bryntgrädde

Veckans vegetariska: Pumparisotto med skivling, saffran och fänkål

Helglunch: