Lunch

Vardagar erbjuder vi ett kött- och ett vegetariskt alternativ samt en veckans fiskrätt per vecka från 139-165kr

 

Lunch vecka 9 Endast catering och konferens

Måndag:

Kött: Hjortfärsbiff med picklad rödkål, potatispuré, valnötspesto och apelsin

Tisdag:

Kött: Stekt fläsk med lingon, lök, persilja och löksås smaksatt med kaffe

Onsdag:

Kött: Kyckling med gorgonzola, ärtor, spenat och vitt vin samt schallotenlök

Torsdag:

Kött: Pulled beef med chipotle, yoghurt smaksatt med cajun, koriander och gurksallad

Fredag:

Kött: Pannbiff med lök, ölbuljong, tryffel-och spenatcrême, samt dill

Veckans fisk: Lax med pumpa, ostronskivling, vitvinssås, dill och potatis från Gessie

Veckans vegetariska: Mungbönsbiff smaksatt med curry, morot, sesamdressing, tomat och koriandersallad samt fröer

Helglunch:


 

Lunch vecka 10

Måndag:

Kött: Kalvfärsbiff med gräddsås smaksatt med karl-johansvamp, ciderbakat äpple,  mörbakad spetskål och lingon

Tisdag:

Kött: Helstekt kotlett med rostad vitlöksaioli, råhyvlad morot, rostad grönkål och mandelspån

Onsdag:

Kött: Kycklingbröst med semitorkad tomat, basilikacrême,  hasselnöt, tomatsky samt rostad potatis

Torsdag:

Kött: Karré med portobello fylld med smörböna och tryffel, serveras med linser och mustig vitlöksbuljong

Fredag:

Kött: Oxbringa brässerad med öl och rökt lök, serveras med cornichons, grov dijon och potatispurè

Veckans fisk: Lättrimmad lax med gurksallad, sesam, pakchoy, och avocadocrême samt citron-och koriandervinegrette

Veckans vegetariska: Sötpotatis, berberisbär, grönkålskrydité, rökt mandel och palsternacka

Helglunch: