Säsongsbuffe

Här syns vår trevliga vårbuffé. Vi skriver även ihop förslag efter önskemål och speciella kostpreferenser. Vi håller oss till säsong och använder gärna kött och grönsaker från närbelägna gårdar.

Hör av dig med din förfrågan så skriver vi gärna ihop något skräddarsytt!

Studentbuffé 2024

Rosastekt kallskuren kalv från Sjöbo med dragonemulsion, sockersaltad tomat, grillad späd kål från Wirahill

Maderiets egenrökta lax med misomayo, sommarbönor, ärta och pepprig krasse

Kycklingbröst med ramslök, senapspicklad morot, hjärtsallad, och mandel

Saltbakad potatis med citron, sparris, grov dijon och fänkål

Pepprig sallad från Sunnanå med squash,  rädisa och friterat bovete

Baguette och brynt gräddfilsmör

295:-

Studentbuffé

Kycklingballotin fylld med vitlök och örter, grillad hjärtsallad, parmesandressing och krusbär

Blini med varmrökt lax, vattenkrasse, vallmo och rättika

Morot, havtorn, vit sparris och bovete och honung

Potatissallad med ramslök, kapris, blomkål och krispig lök

Vårig paj på kravägg, kronärtskocka, vårlök och oliv

Baguette och hummus

250:-/kuvert

Tiramisu

65:-/portion

 

 

Oxpastrami på skånsk oxe med ramslök, aprikos, mandel och rökt färskost

Friterad crustad med svamp, sparris, inlagd ramslökskapris

Selleri med rapsmayo, apelsin, rapsfrö, babygem, dill och brynt purjolök

Rimmad torsk 32grader med rödbetspuré, rädisa, pepparrot, dragon och fermenterat krusbär

Variation på skocka med vitchoklad, hasselnöt, forellrom och granskott

Baguette och brynt gräddfilssmör

325:- per person