Säsongsbuffe
Här syns vår trevliga vårbuffé. Vi skriver även ihop förslag efter önskemål och speciella kostpreferenser. Vi håller oss till säsong och använder gärna kött och grönsaker från närbelägna gårdar.
Hör av dig med din förfrågan så skriver vi gärna ihop något skräddarsytt!
Studentbuffé 2024
Rosastekt kallskuren kalv från Sjöbo med dragonemulsion, sockersaltad tomat, grillad späd kål från Wirahill
Maderiets egenrökta lax med misomayo, sommarbönor, ärta och pepprig krasse
Kycklingbröst med ramslök, senapspicklad morot, hjärtsallad, och mandel
Saltbakad potatis med citron, sparris, grov dijon och fänkål
Pepprig sallad från Sunnanå med squash, rädisa och friterat bovete
Baguette och brynt gräddfilsmör
295:-
Studentbuffé
Kycklingballotin fylld med vitlök och örter, grillad hjärtsallad, parmesandressing och krusbär
Blini med varmrökt lax, vattenkrasse, vallmo och rättika
Morot, havtorn, vit sparris och bovete och honung
Potatissallad med ramslök, kapris, blomkål och krispig lök
Vårig paj på kravägg, kronärtskocka, vårlök och oliv
Baguette och hummus
250:-/kuvert
Tiramisu
65:-/portion
Oxpastrami på skånsk oxe med ramslök, aprikos, mandel och rökt färskost
Friterad crustad med svamp, sparris, inlagd ramslökskapris
Selleri med rapsmayo, apelsin, rapsfrö, babygem, dill och brynt purjolök
Rimmad torsk 32grader med rödbetspuré, rädisa, pepparrot, dragon och fermenterat krusbär
Variation på skocka med vitchoklad, hasselnöt, forellrom och granskott
Baguette och brynt gräddfilssmör
325:- per person