Vi startar nu vår 10:e säsong i vackra Bokskogen!

Vi har sedan öppnandet jobbat hårt för att hålla hög servicenivå, och att aldrig tumma på kvalitéten på råvarorna som vi använder. T ex så använder vi endast Svenskt ox- och fläskkött, svensk eller ekologisk kyckling, skånskt lamm, och korvar handstoppade i Malmö. 

Brödet bakar vi själva (förutom korv/hamburgerbröd). Buljonger kokas, och fisk och krabbor hämtas direkt hos fiskaren Göran. Övrig fisk som vi köper är ofta MSC märkt eller från hållbart fiske.

Vi hämtar själva Grönsaker, sallader och sparris direkt från bönder på 7 olika gårdar. Även rotselleri, jordärtskocka och potatis, tomater, kål och betor mm.

Fråga gärna vilken gård om du är nyfiken.

Då vet vi vart våra grönsaker växt, oftast utan besprutning och utan långa transporter.

Kaffet vi serverar är ekologiskt, likaså vårt te sortiment.

Vi satsar på lokala microbryggerier i år samt Svensk öl på fat och även vår omtyckta Nils Oscar är ekologisk.

Vi har även börjat odla egna örter som med stor hjälp och omsorg från några engagerade medlemmar, gör att vi nästan odlar kryddor direkt på dörrkarmen. Helt utan besprutning.

Vi hoppas att engagemanget och glädjen att kunna servera mat och dryck på detta vis, avspeglas i en bättre upplevelse för er. Och att ni vill komma tillbaka om och om igen.

Filip & Scott med personal

Öppettider:

Måndag till Söndag

8-16

Vänligen kontakta oss för reservation av större sällskap

Kontakt:

Välkommen att höra av dig med er förfrågan!

040-6308809
kontakt@www.maderiet.sese

Maderiet AB
Bokskogens Golfklubb
Torupsvägen 408-140
233 64 Bara

Samarbetspartners:

Wirahill gård, Gessiegården, Göran från Huddorna, Chefsculinar, Martin Servera, Lunnarps Tupp i Dalby, Krav ägg från Slågarpsgården, Björk & Magnusson, Bjud grönsaker



Vi stöttar:

SkabersjoIF_logo-349-116