Lunch vecka 10
Måndag:
Kött: Kalvfärsbiff med gräddsås smaksatt med karl-johansvamp, ciderbakat äpple, mörbakad spetskål och lingon
Tisdag:
Kött: Helstekt kotlett med rostad vitlöksaioli, råhyvlad morot, rostad grönkål och mandelspån
Onsdag:
Kött: Svensk kyckling med semitorkad tomat, basilikacrême, hasselnöt, tomatsky samt rostad potatis
Torsdag:
Kött: Pluma med portobello fylld med smörböna och tryffel, serveras med linser och mustig vitlöksbuljong
Fredag:
Kött: Oxbringa brässerad med öl och rökt lök, serveras med cornichons, grov dijon och potatispurè
Veckans fisk: Lättrimmad lax med gurksallad, sesam, pakchoy, och avocadocrême samt citron-och koriandervinegrette
Veckans vegetariska: Sötpotatis, berberisbär, grönkålskrydité, rökt mandel och palsternacka
Helglunch: