Lunch vecka 10

Måndag:

Kött: Kalvfärsbiff med gräddsås smaksatt med karl-johansvamp, ciderbakat äpple,  mörbakad spetskål och lingon

Tisdag:

Kött: Helstekt kotlett med rostad vitlöksaioli, råhyvlad morot, rostad grönkål och mandelspån

Onsdag:

Kött: Svensk kyckling med semitorkad tomat, basilikacrême,  hasselnöt, tomatsky samt rostad potatis

Torsdag:

Kött: Pluma med portobello fylld med smörböna och tryffel, serveras med linser och mustig vitlöksbuljong

Fredag:

Kött: Oxbringa brässerad med öl och rökt lök, serveras med cornichons, grov dijon och potatispurè

Veckans fisk: Lättrimmad lax med gurksallad, sesam, pakchoy, och avocadocrême samt citron-och koriandervinegrette

Veckans vegetariska: Sötpotatis, berberisbär, grönkålskrydité, rökt mandel och palsternacka

Helglunch: