Lunch vecka 10
Måndag:
Kött: Oxkind med syrad lök, pumpapuré, spiskummin och smörstekt palsternacka
Tisdag:
Kött: Kalvfärsbiff med inkokt rödkål, selleripuré, rostad potatis och hasselnötspesto
Onsdag:
Kött: Oxbringa från Sjöbo med bulangerepotatis, ärtor, bacon, stuvad isbergsallad och persilja
Torsdag:
Kött: Skånskt högrev med potatispuré, rostad morot, lingon och kålbuljong
Fredag:
Kött: Hjortfärsbiff med hasselbackspotatis, betor, svartvinbär och ramslöksaioli
Veckans fisk: Fjällröding med fänkålskompott, blåmussla, gräslök, pernodsås och morot
Veckans vegetariska: Bakad rotselleri med krusbärssalsa, gulbeta, rökt mandel, kokosböna och koriander
Helglunch: