Lunch vecka 10

Måndag:

Kött: Oxkind med syrad lök, pumpapuré, spiskummin och smörstekt palsternacka

Tisdag:

Kött: Kalvfärsbiff med inkokt rödkål, selleripuré, rostad potatis och hasselnötspesto

Onsdag:

Kött: Oxbringa från Sjöbo med bulangerepotatis, ärtor, bacon, stuvad isbergsallad och persilja

Torsdag:

Kött: Skånskt högrev med potatispuré, rostad morot, lingon och kålbuljong

Fredag:

Kött: Hjortfärsbiff med hasselbackspotatis, betor, svartvinbär och ramslöksaioli

Veckans fisk: Fjällröding med fänkålskompott, blåmussla, gräslök, pernodsås och morot

Veckans vegetariska: Bakad rotselleri med krusbärssalsa, gulbeta, rökt mandel, kokosböna och koriander

Helglunch: