Lunch vecka 14
Måndag:
Kött: Pytt Bellman med stekt ägg, rödbeta och bechamel
Tisdag:
Kött: Vildsvinsstek med gräddkokta champinjoner, persilja gremolata, silverlök och blåbär
Onsdag:
Kött: Kycklingbröst med bakad tomat, syrad zucchini, dragon emulsion, potatis från Gessie samt mynta
Torsdag:
Kött: Skånska griskinder med rökt äpplemos, grönkål, rostad morot samt ölbuljong
Fredag:
Kött: Hjortfärslimpa med potatispuré smaksatt med ramslök, hasselnötssky, bakat äpple och savoykål
Veckans fisk: Torsk med Ärtrisotto, hyvlad champinjoner, fänkål, Granda padano samt ramslök och musselsås
Veckans vegetariska: Falafel med morotschutney, tomat och fetasallad, samt krispig rödkål med sesam och koriander
Helglunch: Dovhjortsbiff med vinbär, amaronesås, savoykål och blomkålspuré
Hällefisk med sandefjordsås med forellrom, fänkål, frissé, ärta och saltbakad kolrabbi