Lunch vecka 14

Måndag:

Kött: Pytt Bellman med stekt ägg, rödbeta och bechamel

Tisdag:

Kött: Vildsvinsstek med gräddkokta champinjoner, persilja gremolata, silverlök och blåbär

Onsdag:

Kött: Kycklingbröst med bakad tomat, syrad zucchini, dragon emulsion, potatis från Gessie samt mynta

Torsdag:

Kött: Skånska griskinder med rökt äpplemos, grönkål, rostad morot samt ölbuljong

Fredag:

Kött: Hjortfärslimpa med potatispuré smaksatt med ramslök, hasselnötssky, bakat äpple och savoykål

Veckans fisk: Torsk med Ärtrisotto, hyvlad champinjoner, fänkål, Granda padano samt ramslök och musselsås

Veckans vegetariska: Falafel med morotschutney, tomat och fetasallad, samt krispig rödkål med sesam och koriander

Helglunch: Dovhjortsbiff med vinbär, amaronesås, savoykål och blomkålspuré

Hällefisk med sandefjordsås med forellrom, fänkål, frissé, ärta och saltbakad kolrabbi