Lunch vecka 18

Måndag:

Kött: Grissida med ramslök, gurka, broccoli, cashewnöt och soya

Tisdag:

Kött: Kalvfärsbiff på skånsk kalv, med karljohansvampsås, stekt potatis, vinbär och broccoli

Onsdag:

Kött: Svensk kyckling med puttanescasås, kapris, aubergine, potatispuré smaksatt med confiterad vitlök

Torsdag:

Kött: Lammgryta med dill, morot, lökbåtar, potatispuré samt späd raps

Fredag:

Kött: Pannbiff med stekt lök, öl, potatis från Gessie, savoykål och lingon

Veckans fisk: Rimmad kattfisk med rödräka, bordelaisesås, spetskål, dill och potatis från Gessie

Veckans vegetariska: Fylld portobello med linser, tryffelcreme, morot och havtorn

Veckans sallad: Caesarsallad med pancetta, kyckling, antjovisdressing och krutonger

Helglunch: