Lunch vecka 18
Måndag:
Kött: Grissida med ramslök, gurka, broccoli, cashewnöt och soya
Tisdag:
Kött: Kalvfärsbiff på skånsk kalv, med karljohansvampsås, stekt potatis, vinbär och broccoli
Onsdag:
Kött: Svensk kyckling med puttanescasås, kapris, aubergine, potatispuré smaksatt med confiterad vitlök
Torsdag:
Kött: Lammgryta med dill, morot, lökbåtar, potatispuré samt späd raps
Fredag:
Kött: Pannbiff med stekt lök, öl, potatis från Gessie, savoykål och lingon
Veckans fisk: Rimmad kattfisk med rödräka, bordelaisesås, spetskål, dill och potatis från Gessie
Veckans vegetariska: Fylld portobello med linser, tryffelcreme, morot och havtorn
Veckans sallad: Caesarsallad med pancetta, kyckling, antjovisdressing och krutonger
Helglunch: