Lunch vecka 18

Måndag:

Kött: Pluma, pumpa, hasselnöt, kål och vinbär
Fisk: Kolja med soyamayo, pistage, apelsin, rostad grönkål och morot

Tisdag:

Kött: Tupp med tryffelsås, champinjon, vitkål och päron Fisk: Torsk med mussla, ramslök, blomkål, citronpotatis och palsternacka

Onsdag:

Kött: Kycklingvelouté med sparris, gulbeta, spenat och dragon
Fisk:Panko fritterad spätta. ramslöksmayo,  bakad fänkål, gröna bönor och fondant potatis

Torsdag:

Kött: Högrev samt rillette på oxe med coleslaw, champinjon, tryffelsås och stekt potatis
Fisk: Kryddrimmad Bleka med nässel –och musselsås, vit sparris, morot och gröna bönor

Fredag:

Kött: Halstrad råbiff med pommes, padrones, picklad paprika och grillad spetskål samt rödvinssås
Fisk: Torsk med gubbröra, ansjovissmör, spenat och jordärtskocka

Veckans vegetariska:
Savoykålsdolme med sötpotatis, aubergine, tahini och rostad mandel

Helglunch: