Lunch vecka 18
Måndag:
Kött: Pluma, pumpa, hasselnöt, kål och vinbär
Fisk: Kolja med soyamayo, pistage, apelsin, rostad grönkål och morot
Tisdag:
Kött: Tupp med tryffelsås, champinjon, vitkål och päron Fisk: Torsk med mussla, ramslök, blomkål, citronpotatis och palsternacka
Onsdag:
Kött: Kycklingvelouté med sparris, gulbeta, spenat och dragon
Fisk:Panko fritterad spätta. ramslöksmayo, bakad fänkål, gröna bönor och fondant potatis
Torsdag:
Kött: Högrev samt rillette på oxe med coleslaw, champinjon, tryffelsås och stekt potatis
Fisk: Kryddrimmad Bleka med nässel –och musselsås, vit sparris, morot och gröna bönor
Fredag:
Kött: Halstrad råbiff med pommes, padrones, picklad paprika och grillad spetskål samt rödvinssås
Fisk: Torsk med gubbröra, ansjovissmör, spenat och jordärtskocka
Veckans vegetariska:
Savoykålsdolme med sötpotatis, aubergine, tahini och rostad mandel
Helglunch: