Lunch vecka 19
Måndag:
Kött: Pytt Bellman med stekt ägg, rödbeta och bechamelsås
Fisk: Torsk med aubergine, miso, shimeijsvamp och purjolök
Tisdag:
Kött: Variation på gris med grönpepparsås, coleslaw på äpple och spetskål samt potatis wedges Fisk: Färölax med jordärtskocka, mandelsås, mussla och morot
Onsdag:
Kött: Pannbiff med tsatsiki, bakad tomat, oliv, citronmarinerad gurka och vitlöksrostad potatis
Fisk: Kolja med gurka, ansjovis, grillad endive, samt dill
Torsdag:
Kött: Ankbröst med hallon, rapsknopp, vitsparris, potatispuré samt rödvinssås
Fisk: Torskrygg med buntmorot, ramslök, jordärtskocka och fermenterad ramslöksabayone
Fredag:
Kött: Kalvfärsbiff med fänkål, hollandaise, bönor och dill
Fisk: Halstrad makrill
Veckans vegetariska:
Zucchiniplättar med butternut relish, yoghurt och valnötter
Helglunch:
Skånsk flankstek med vitlökspotatis, romescosås med mandel, rapssparris och friterad lök
Friterad rödtunga med lökrelish, rädisa, buntmorot, yoghurtdressing, späd kål och ärtskott