Lunch vecka 19

Måndag:

Kött: Pytt Bellman med stekt ägg, rödbeta och bechamelsås
Fisk: Torsk med aubergine, miso, shimeijsvamp och purjolök

Tisdag:

Kött: Variation på gris med grönpepparsås, coleslaw på äpple och spetskål samt potatis wedges Fisk: Färölax med jordärtskocka, mandelsås, mussla och morot

Onsdag:

Kött: Pannbiff med tsatsiki, bakad tomat, oliv, citronmarinerad gurka och vitlöksrostad potatis
Fisk: Kolja med gurka, ansjovis, grillad endive, samt dill

Torsdag:

Kött: Ankbröst med hallon, rapsknopp, vitsparris, potatispuré samt rödvinssås
Fisk: Torskrygg med buntmorot, ramslök, jordärtskocka och fermenterad ramslöksabayone

Fredag:

Kött: Kalvfärsbiff med fänkål, hollandaise, bönor och dill
Fisk: Halstrad makrill

Veckans vegetariska:
Zucchiniplättar med butternut relish, yoghurt och valnötter

Helglunch:

Skånsk flankstek med vitlökspotatis, romescosås med mandel, rapssparris och friterad lök

Friterad rödtunga med lökrelish, rädisa, buntmorot, yoghurtdressing, späd kål och ärtskott