Lunch vecka 21

Måndag:

Kött: Kotlett med tryffelcreme, champinjon, citronrostad blomkål och päron Fisk: Torsk, soya, havtorn, selleri, gurka, dill

Tisdag:

Kött:Tuppterrin med rostad broccolipuré smaksatt med fermenterad vitlök, spritärta, mynta och groddar samt Fisk:Långa, senap, hyvlad svamp, potatispurè, gulbeta och dragon

Onsdag:

Kött: Pannbiff med ramslökspotatispure, silverlök, äpplemos och spetskål Fisk: Fiskwallenbergare med citronhollandaise, potatis, spenat, krusbär och dill

Torsdag:

Kött: Högrev med dillsås, morot, lökbåtar, potatis från Gessie och palsternackschips
Fisk: Lax med chilimayo, sötpotatis frites, gurka sallad och sesamrostad morot

Fredag:

Kött: Stekt fläsk med löksås, lingon, potatis och friterad lök
Fisk: Kummel med krondill, mussla, pocherat ägg, purjolök och mizuna

Veckans vegetariska:
Stekt blomkål, hasselnöt, aprikos, vinbärsblad, mograbie och selleri

Helglunch: