Lunch vecka 22

Måndag:

Kött: Oxfärsbiff med picklad selleri, purjolök, ärtor, potatispuré samt smörad ramslöksky

Tisdag:

Kött: Variation på gris med med barbequeglaze, picklad gurka, rostad majs samt mynta

Onsdag:

Kött: Hjortfärsbiff med potatispuré smaksatt med prästost, späd vitkål, inkokta plommon och ärta

Torsdag:

Kött: Svensk kyckling med karamelliserad lök, beta, samt pepparrots-och ölbuljong

Fredag:

Kött: Nattbakad Karré med surkål, senap, rotselleri samt persiljesallad

Veckans fisk: Lax med blomkål, romescosås, grillad rödlök, och squash

Veckans vegetariska: Vårprimörer med vitböncrême smaksatt med tryffel, vitsparris, buntmorot och blomkål samt chimichurri

Veckans sallad: Gorgonzolasallad med champinjon, päron, , kinakål, valnöt och picklad grön chili

Helglunch: