Lunch vecka 22
Måndag:
Kött: Oxfärsbiff med picklad selleri, purjolök, ärtor, potatispuré samt smörad ramslöksky
Tisdag:
Kött: Variation på gris med med barbequeglaze, picklad gurka, rostad majs samt mynta
Onsdag:
Kött: Hjortfärsbiff med potatispuré smaksatt med prästost, späd vitkål, inkokta plommon och ärta
Torsdag:
Kött: Svensk kyckling med karamelliserad lök, beta, samt pepparrots-och ölbuljong
Fredag:
Kött: Nattbakad Karré med surkål, senap, rotselleri samt persiljesallad
Veckans fisk: Lax med blomkål, romescosås, grillad rödlök, och squash
Veckans vegetariska: Vårprimörer med vitböncrême smaksatt med tryffel, vitsparris, buntmorot och blomkål samt chimichurri
Veckans sallad: Gorgonzolasallad med champinjon, päron, , kinakål, valnöt och picklad grön chili
Helglunch: