Lunch vecka 25

Måndag:

Kött: Kyckling med citronslungad blomkål från wirahill, mandel, dragon, skivling och aprikos

Tisdag:

Kött: Polpette på skånsk oxe med tomatsås, parmesan, broccoli och polenta

Onsdag:

Kött: Oxbringa med cornichons, rödbeta, pepparrot och äpple samt grov dijon

Torsdag:

Kött: Skånsk griskind med gröna bönor, rödlök, potatismos och tryffelsås

Fredag:

Kött: Stängt

Veckans fisk: Torsk med rödbetspuré, apelsin, blåmussla, polkabeta och örter från trädgården

Veckans vegetariska: Friterade Pakoras med yoghurt raita, sallad från Sunnanå, sommartomat, mynta och chilidressing

Veckans sallad: Varmrökt laxsallad med betor, citrondressing, rostade valnötter, soyaböna och syltad blomkål

Helglunch: