Lunch vecka 25
Måndag:
Kött: Kyckling med citronslungad blomkål från wirahill, mandel, dragon, skivling och aprikos
Tisdag:
Kött: Polpette på skånsk oxe med tomatsås, parmesan, broccoli och polenta
Onsdag:
Kött: Oxbringa med cornichons, rödbeta, pepparrot och äpple samt grov dijon
Torsdag:
Kött: Skånsk griskind med gröna bönor, rödlök, potatismos och tryffelsås
Fredag:
Kött: Stängt
Veckans fisk: Torsk med rödbetspuré, apelsin, blåmussla, polkabeta och örter från trädgården
Veckans vegetariska: Friterade Pakoras med yoghurt raita, sallad från Sunnanå, sommartomat, mynta och chilidressing
Veckans sallad: Varmrökt laxsallad med betor, citrondressing, rostade valnötter, soyaböna och syltad blomkål
Helglunch: