Lunch vecka 26

Måndag:

Kött: Skånsk rostbiff med nypotatis, cornichons, dill, sommartomat och lök

Tisdag:

Kött: Wallenbergare med ärtor, lingon, potatispuré samt skirat smör

Onsdag:

Kött: Kyckling med gräddfil, aprikos, dukkah, blomkål, och nypotatis

Torsdag:

Kött: Schnitzel med cafe de paris smör, bönor, broccoli och stekt potatis

Fredag:

Kött: Helstekt kotlett med grov senap, äpple, rostad spetskål och nypotatis

Veckans fisk: Kungsflundra med skaldjurssås, gurka, dill, kolrabbi, blomkål och senapsfrö

Veckans vegetariska: Rökt potatispuré med rabarber, sparris, sallad från sunnanå, hasselnöt och gulbetor

Veckans sallad: Sallad med pillat Fläsklägg, sweet chili, soyabönor, groddar, morot, spiskummin och bulgur

Helglunch: