Lunch vecka 26
Måndag:
Kött: Skånsk rostbiff med nypotatis, cornichons, dill, sommartomat och lök
Tisdag:
Kött: Wallenbergare med ärtor, lingon, potatispuré samt skirat smör
Onsdag:
Kött: Kyckling med gräddfil, aprikos, dukkah, blomkål, och nypotatis
Torsdag:
Kött: Schnitzel med cafe de paris smör, bönor, broccoli och stekt potatis
Fredag:
Kött: Helstekt kotlett med grov senap, äpple, rostad spetskål och nypotatis
Veckans fisk: Kungsflundra med skaldjurssås, gurka, dill, kolrabbi, blomkål och senapsfrö
Veckans vegetariska: Rökt potatispuré med rabarber, sparris, sallad från sunnanå, hasselnöt och gulbetor
Veckans sallad: Sallad med pillat Fläsklägg, sweet chili, soyabönor, groddar, morot, spiskummin och bulgur
Helglunch: