Lunch vecka 26
Måndag:
Kött: Variation på skånsk gris med rökt ost, krispig lök, äpple och färskpotatis
Tisdag:
Kött: Svensk kyckling med paprika, yoghurt, bulgur och persiljesallad
Onsdag:
Kött: Högrev med lökkompott, jordärtskocka, kryddsmör och oregano samt balsamico
Torsdag:
Kött: Pytt Bellman med rödbeta, stekt kravägg och persilja
Fredag:
Kött: Helstekt kotlett med ärtstomp, tryffelbuljong, rabarber och spetskål
Veckans fisk: Fiskgryta med lax, torsk och rökta räkor, aioli, tomat och saffrans sås, fänkål samt fänkålsdill och jordärtskocka
Veckans sallad: Kycklingsallad med ingefära, ärta, broccoli samt curry
Veckans vegetariska: Stekt taleggio med pumpa, nötter, karamelliserad lök, spiskummin
Helglunch: