Lunch vecka 26

Måndag:

Kött: Variation på skånsk gris med rökt ost, krispig lök, äpple och färskpotatis

Tisdag:

Kött: Svensk kyckling med paprika, yoghurt, bulgur och persiljesallad

Onsdag:

Kött: Högrev med lökkompott, jordärtskocka, kryddsmör och oregano samt balsamico

Torsdag:

Kött: Pytt Bellman med rödbeta, stekt kravägg och persilja

Fredag:

Kött: Helstekt kotlett med ärtstomp, tryffelbuljong, rabarber och spetskål

Veckans fisk: Fiskgryta med lax, torsk och rökta räkor, aioli, tomat och saffrans sås, fänkål samt fänkålsdill och jordärtskocka

Veckans sallad: Kycklingsallad med ingefära, ärta, broccoli samt curry

Veckans vegetariska: Stekt taleggio med pumpa, nötter, karamelliserad lök, spiskummin

Helglunch: