Lunch vecka 26
Måndag:
Kött: Stekt fläsk med fermenterad soyaböna, chili, ingefära, kålsallad och libbsticka
Tisdag:
Kött: Högrev med oxblodsbeta, smörbakad kål, rödvinssky, vinbär och bronsfänkål
Onsdag:
Kött: Skånsk gris med surkål, senapsbuljong, morot och salvia rostad potatis
Torsdag:
Kött: Oxfärsbiffar med pepparrot, citronbakad kål, rödbetskrydité och aska
Fredag:
Kött: Kycklingbröst med slät tomatsås smaksatt med chili, polentagröt, grana padano, fänkål och mandel
Veckans fisk: Rågstekt flundra med sotad purjolök, kapris, kräfta och skirat smör
Veckans vegetariska: Risotto med gröna ärtor, grillad lök, hasselnöt och mynta
Veckans Sallad: Kyckling-och getost sallad med honung-och dijondressing, ägg, gurka och fikon