Lunch vecka 26

Måndag:

Kött: Stekt fläsk med fermenterad soyaböna, chili, ingefära, kålsallad och libbsticka

Tisdag:

Kött: Högrev med oxblodsbeta, smörbakad kål, rödvinssky, vinbär och bronsfänkål

Onsdag:

Kött: Skånsk gris med surkål, senapsbuljong, morot och salvia rostad potatis

Torsdag:

Kött: Oxfärsbiffar med pepparrot, citronbakad kål, rödbetskrydité och aska

Fredag:

Kött: Kycklingbröst med slät tomatsås smaksatt med chili, polentagröt, grana padano, fänkål och mandel

Veckans fisk: Rågstekt flundra med sotad purjolök, kapris, kräfta och skirat smör

Veckans vegetariska: Risotto med gröna ärtor, grillad lök, hasselnöt och mynta

Veckans Sallad: Kyckling-och getost sallad med honung-och dijondressing, ägg, gurka och fikon