Lunch vecka 26
Måndag:
Kött: Pytt i panna med stekt ägg, rödbeta och bechamelsås Fisk: Torsk med broccoli, mussla, nypotatis och fänkål
Tisdag:
Kött: Caesarsallad med kyckling, bacon, krutong, couscous och tomat samt ansjovisdressing Fisk: Havets Wallenbergare med remouladsås, gurka, endive och vit sparris
Onsdag:
Kött: Viltfärsbiff med lingon, dill, blomkål och potatispuré Fisk: Lax med selleri, picklad lök, champinjon och potatisstomp med citron
Torsdag:
Kött: Pluma med havtorn, sky, grillad kål, potatispuré och valnöt
Fisk: Kolja med honungsyoghurt, grillad hjärtsallad, sockerärta och rädisa
Fredag:
Kött: Oxfärsbiff med kryddsmör, sommarmorot, stekt potatis och dragon
Fisk: Varmrökt lax med potatissallad, picklad senap, mizuna och gröna bönor
Veckans vegetariska: Gnocchi med zucchini, bakad tomat, fårost, kapris och paprika
Helglunch: