Lunch vecka 27

Måndag:

Kött: Grissida från Ystad med krusbär, blomkål, fröer och chili

Tisdag:

Kött: Pytt i panna med stekt eko-ägg, saltgurka och beachamel

Onsdag:

Kött: Kyckling med rabarber, selleri, ruccola, rostad mandel och nypotatis

Torsdag:

Kött: Halstrad råbiff med pommes, kryddsmör, zucchini, kapris och champinjon

Fredag:

Kött: Vildsvin med gröna ärtor, pepparrotsbuljong, buntmorot, pan grattiato och nypotatis

Veckans fisk: Halstrad Kummel med havtorn, brynt smör, spetskål, cashewnöt och potatiscrême

Veckans vegetariska: Bakad spetskål med pecorino, svampcrème, havtorn, nypotatis och tryffel
Veckans sallad: Sallad med melon, fetaost, bönor, mynta och rostade fröer

Helglunch: