Lunch vecka 27
Måndag:
Kött: Grissida från Ystad med krusbär, blomkål, fröer och chili
Tisdag:
Kött: Pytt i panna med stekt eko-ägg, saltgurka och beachamel
Onsdag:
Kött: Kyckling med rabarber, selleri, ruccola, rostad mandel och nypotatis
Torsdag:
Kött: Halstrad råbiff med pommes, kryddsmör, zucchini, kapris och champinjon
Fredag:
Kött: Vildsvin med gröna ärtor, pepparrotsbuljong, buntmorot, pan grattiato och nypotatis
Veckans fisk: Halstrad Kummel med havtorn, brynt smör, spetskål, cashewnöt och potatiscrême
Veckans vegetariska: Bakad spetskål med pecorino, svampcrème, havtorn, nypotatis och tryffel
Veckans sallad: Sallad med melon, fetaost, bönor, mynta och rostade fröer
Helglunch: