Lunch vecka 33
Måndag:
Kött: FläskSchnitzel med kryddsmör, rostad vitlökspotatis, kålrabbi, persilja och tomat
Tisdag:
Kött: Rapsgris med koriander, böngroddar, ingefära, pak choi samt chinese fivespicesås
Onsdag:
Kött: Skånsk oxbringa med provencalegrönsaker, timjanstekt potatis och pepparotscrème
Torsdag:
Kött: Kycklingbröst med örtmayo, vårlök, stekt späd vitkål, konfiterad potatis samt broccoli
Fredag:
Kött: Oxfärsbiff med karamelliserad lök, friterad potatis, champinjon, bbq dressing och vattenkrasse
Veckans fisk: Torsk med haricot verts, rödlök, dillkokt potatis, tomatsalsa samt dragonemulsion
Veckans sallad: Het vattenmelon, tomat, sesam, chili-och limedressing, mynta och gurka
Veckans vegetariska: Stekt palloumi med chimmichurri, syrad rödlök, tomat, vårlök samt vitkål från wirahill
Helglunch: