Lunch vecka 33

Måndag:

Kött: FläskSchnitzel med kryddsmör, rostad vitlökspotatis, kålrabbi, persilja och tomat

Tisdag:

Kött: Rapsgris med koriander, böngroddar, ingefära, pak choi samt chinese fivespicesås

Onsdag:

Kött: Skånsk oxbringa med provencalegrönsaker, timjanstekt potatis och pepparotscrème

Torsdag:

Kött: Kycklingbröst med örtmayo, vårlök, stekt späd vitkål, konfiterad potatis samt broccoli

Fredag:

Kött: Oxfärsbiff med karamelliserad lök, friterad potatis, champinjon, bbq dressing och vattenkrasse

Veckans fisk: Torsk med haricot verts, rödlök, dillkokt potatis, tomatsalsa samt dragonemulsion

Veckans sallad: Het vattenmelon, tomat, sesam, chili-och limedressing, mynta och gurka

Veckans vegetariska: Stekt palloumi med chimmichurri, syrad rödlök, tomat, vårlök samt vitkål från wirahill

Helglunch: