Lunch vecka 34
Måndag:
Kött: Helstekt kotlett med honungssky, vitlöksrostad vitkål, dill och ringblomma
Tisdag:
Kött: Skånskt högrev med bruna linser, beta, getost och mizuna
Onsdag:
Kött: Pluma med hasselnöt, aubergine, yoghurt och berberis
Torsdag:
Kött: Kycklingbröst med silverlökssallad, kålrabbi, curry och palsternacka
Fredag:
Kött: Pannbiff med stekt kål och lök, ölbuljong, lingon och potatispuré
Veckans fisk: Fishcake med klassisk remoulad, grillad gurka, gröna bönor, frissésallad och mynta
Veckans vegetariska: Majs-och semolinabiffar med skivling-och kantarell, plommonpuré och dillslungad potatis
Veckans Sallad: Tonfisksallad med oliv, zucchini, körsbärstomat, krav-ägg och libbsticksvinegrette