Lunch vecka 34

Måndag:

Kött: Helstekt kotlett med honungssky, vitlöksrostad vitkål, dill och ringblomma

Tisdag:

Kött: Skånskt högrev med bruna linser, beta, getost och mizuna

Onsdag:

Kött: Pluma med hasselnöt, aubergine, yoghurt och berberis

Torsdag:

Kött: Kycklingbröst med silverlökssallad, kålrabbi, curry och palsternacka

Fredag:

Kött: Pannbiff med stekt kål och lök, ölbuljong, lingon och potatispuré

Veckans fisk: Fishcake med klassisk remoulad, grillad gurka, gröna bönor, frissésallad och mynta

Veckans vegetariska: Majs-och semolinabiffar med skivling-och kantarell, plommonpuré och dillslungad potatis

Veckans Sallad: Tonfisksallad med oliv, zucchini, körsbärstomat, krav-ägg och libbsticksvinegrette