Lunch vecka 35

Måndag:

Kött: Grissida med soya-och misobuljong, vårlök, ingefära, groddar och nudlar

Tisdag:

Kött: Kålpudding på skånsk kalv, kål i variation, havtorn och smörslungad potatis

Onsdag:

Kött: Pannbiff med lök, ölbuljong, potatispure samt lingon

Torsdag:

Kött: Biff stroganoff, champinjon, tomat, vin och grädde

Fredag:

Kött: Rapsgris med broccoli, brynt kålcreme, tryffel och äpple

Veckans fisk: Inkokt Lax med gurka, dillmayonnaise, grov dijon och jordärtskockschips

Veckans sallad: Nicoise sallad på sashimi tonfisk, gurka, ägg, gröna bönor, potatis och oliver

Veckans vegetariska: Rödbets-och bovetebiff med rostad selleri, lakritstoner, äpplemos och stjälkselleri

Helglunch: