Lunch vecka 35
Måndag:
Kött: Grissida med soya-och misobuljong, vårlök, ingefära, groddar och nudlar
Tisdag:
Kött: Kålpudding på skånsk kalv, kål i variation, havtorn och smörslungad potatis
Onsdag:
Kött: Pannbiff med lök, ölbuljong, potatispure samt lingon
Torsdag:
Kött: Biff stroganoff, champinjon, tomat, vin och grädde
Fredag:
Kött: Rapsgris med broccoli, brynt kålcreme, tryffel och äpple
Veckans fisk: Inkokt Lax med gurka, dillmayonnaise, grov dijon och jordärtskockschips
Veckans sallad: Nicoise sallad på sashimi tonfisk, gurka, ägg, gröna bönor, potatis och oliver
Veckans vegetariska: Rödbets-och bovetebiff med rostad selleri, lakritstoner, äpplemos och stjälkselleri
Helglunch: