Lunch vecka 36
Måndag:
Kött: Grisrygg med sechuanpeppar, fermenterad kål, potatispuré och äpple
Tisdag:
Kött: Viltkalops med rödbetor, kryddpeppar, kokt potatis och persilja
Onsdag:
Kött: Kyckling med picklad tomat, rökt ostcreme, mandel och gräslök
Torsdag:
Kött: Högrev med dijon-och dragonsås, morot, äpple samt spetskål från lockarp
Fredag:
Kött: Viltfärsbiff med plommon, pepparsky, potatis-och selleristomp samt pumpafrö
Veckans fisk: Kummel med cajunkrydda, paprikarelish, majs, friterad polenta och koriander
Veckans sallad: Kycklingsallad med guacamole, soyaböna, libbsticka, tomat och groddar
Veckans vegetariska: Zucchinibiffar med cyrryyoghurt, rödkålssallad, sesam och pumpa
Helglunch: