Lunch vecka 36

Måndag:

Kött: Grisrygg med sechuanpeppar, fermenterad kål, potatispuré och äpple

Tisdag:

Kött: Viltkalops med rödbetor, kryddpeppar, kokt potatis och persilja

Onsdag:

Kött: Kyckling med picklad tomat, rökt ostcreme, mandel och gräslök

Torsdag:

Kött: Högrev med dijon-och dragonsås, morot, äpple samt spetskål från lockarp

Fredag:

Kött: Viltfärsbiff med plommon, pepparsky, potatis-och selleristomp samt pumpafrö

Veckans fisk: Kummel med cajunkrydda, paprikarelish, majs, friterad polenta och koriander

Veckans sallad: Kycklingsallad med guacamole, soyaböna, libbsticka, tomat och groddar

Veckans vegetariska: Zucchinibiffar med cyrryyoghurt, rödkålssallad, sesam och pumpa

Helglunch: