Lunch vecka 37
Måndag:
Kött: Kallskuren rostbiff från Sjöbo med rödbeta, picklad senap, potatis från wirahill samt vattenkrasse
Tisdag:
Kött: Helstekt kotlett med curryglacerad selleri, palsernacka, hasselnöt och dill
Onsdag:
Kött: Kalvfärslimpa med jordärtskocka, citron-och persiljeslungad blomkål samt senapssås
Torsdag:
Kött: Köttbullar med gräddsås, lingon, saltgurka och potatisstomp
Fredag:
Kött: Rådjursbiff med grönpepparsås, grillad spetskål, sviskon och krydité på gulbeta
Veckans fisk: Kummel med gulbeta, apelsin, pakchoi, rapsfrö, mussla samt smörad pernodsås
Veckans sallad: Getostsallad med pistagevinegrette, fikon, päron och balsamico
Veckans vegetariska: Risottobollar med höstsvamp, vitvinskokt lök, dragon, parmesan och grönkål
Helglunch: