Lunch vecka 37

Måndag:

Kött: Kallskuren rostbiff från Sjöbo med rödbeta, picklad senap, potatis från wirahill samt vattenkrasse

Tisdag:

Kött: Helstekt kotlett med curryglacerad selleri, palsernacka, hasselnöt och dill

Onsdag:

Kött: Kalvfärslimpa med jordärtskocka, citron-och persiljeslungad blomkål samt senapssås

Torsdag:

Kött: Köttbullar med gräddsås, lingon, saltgurka och potatisstomp

Fredag:

Kött: Rådjursbiff med grönpepparsås, grillad spetskål, sviskon och krydité på gulbeta

Veckans fisk: Kummel med gulbeta, apelsin, pakchoi, rapsfrö, mussla samt smörad pernodsås

Veckans sallad: Getostsallad med pistagevinegrette, fikon, päron och balsamico

Veckans vegetariska: Risottobollar med höstsvamp, vitvinskokt lök, dragon, parmesan och grönkål

Helglunch: