Lunch vecka 37
Måndag:
Kött: Svenskt kycklinglår med rökig sky, parmesan smaksatt potatispuré, friterad lök och majs
Tisdag:
Kött: Helstekt kotlett med dijonsås, äpple, dragon och spetskål
Onsdag:
Kött: Dovhjortsfärsbiff med pumpa, blomkål, hasselnöt och persiljegemolata
Torsdag:
Kött: Wallenbergare på skånsk kalv med ärtor, lingon, potatispuré samt persilja
Fredag:
Kött: Helstekt Karré med plommon, potatisstomp, grönkål, och svampsås
Veckans fisk: Sandskädda med romsås, grönabönor, blomkål och skivling
Veckans vegetariska: Kålpudding med syrad kål, lingon, misosmaksatt gräddsås och dill
Veckans Sallad: Waldorfsallad med vindruva, valnöt, rotselleriremoulad, blåmögelost och grov dijondressing