Lunch vecka 37

Måndag:

Kött: Svenskt kycklinglår med rökig sky, parmesan smaksatt potatispuré, friterad lök och majs

Tisdag:

Kött: Helstekt kotlett med dijonsås, äpple, dragon och spetskål

Onsdag:

Kött: Dovhjortsfärsbiff med pumpa, blomkål, hasselnöt och persiljegemolata

Torsdag:

Kött: Wallenbergare på skånsk kalv med ärtor, lingon, potatispuré samt persilja

Fredag:

Kött: Helstekt Karré med plommon, potatisstomp, grönkål, och svampsås

Veckans fisk: Sandskädda med romsås, grönabönor, blomkål och skivling

Veckans vegetariska: Kålpudding med syrad kål, lingon, misosmaksatt gräddsås och dill

Veckans Sallad: Waldorfsallad med vindruva, valnöt, rotselleriremoulad, blåmögelost och grov dijondressing