Lunch vecka 40

Måndag:

Kött: Kalvfärsbiff med rotselleri, rosmarinpotatis och tomat samt spenat Fisk: Lax med broccolipuré, brynt smör, askad lök och krasse

Tisdag:

Kött: Råddjurskalops med rödbeta, lökbåtar, potatis och kryddpeppar Fisk: Torsk med palsternacka, gremolata, rå champinjon och potatiscrême

Onsdag:

Kött: Högrev med grillad lök, morotspuré, svartkål och vitlökssky Fisk: Kummel med inlagd paprika, fermenterad paprika, rökt ost och gräslök samt rapsfrö

Torsdag:

Kött: Skinkstek med krondillsgurka, cidersås, morot och picklade senapsfrö
Fisk: Kolja med rå betsallad med dragon, smörad havskräftsås, kapris och selleripuré

Fredag:

Kött: Oxbringa med pepparrotssås, potatis från Gessie, smörkokt spetskål och dill
Fisk: Bleka med smörstekt fänkål, saffranssås, dillslungad morot och mussla

Veckans vegetariska: Zucchinibiffar med ricotta, grönkål, pumpapuré och rostade fröer

Helglunch: