Lunch vecka 40
Måndag:
Kött: Kalvfärsbiff med rotselleri, rosmarinpotatis och tomat samt spenat Fisk: Lax med broccolipuré, brynt smör, askad lök och krasse
Tisdag:
Kött: Råddjurskalops med rödbeta, lökbåtar, potatis och kryddpeppar Fisk: Torsk med palsternacka, gremolata, rå champinjon och potatiscrême
Onsdag:
Kött: Högrev med grillad lök, morotspuré, svartkål och vitlökssky Fisk: Kummel med inlagd paprika, fermenterad paprika, rökt ost och gräslök samt rapsfrö
Torsdag:
Kött: Skinkstek med krondillsgurka, cidersås, morot och picklade senapsfrö
Fisk: Kolja med rå betsallad med dragon, smörad havskräftsås, kapris och selleripuré
Fredag:
Kött: Oxbringa med pepparrotssås, potatis från Gessie, smörkokt spetskål och dill
Fisk: Bleka med smörstekt fänkål, saffranssås, dillslungad morot och mussla
Veckans vegetariska: Zucchinibiffar med ricotta, grönkål, pumpapuré och rostade fröer
Helglunch: