Lunch vecka 42
Måndag:
Kött: Oxfärsbiff med rödbetor, kapris, svartkål och grönpepparmayo Fisk: Kummel med avocado, sweetchili, groddar, paprika och koriander
Tisdag:
Kött: Fläskstek med äpplemos, rödkål, hasselbackspotatis och sky Fisk: Friterad spätta med remoulad, morot, apelsin och dragon
Onsdag:
Kött: Nattbakad högrev med svamp, grönkål, vinbärsgelé och varmrökt sidfläsk Fisk: Torsk med dirtyvete, aubergine, rostad tomat, brysselkål och tomatdressing
Torsdag:
Kött: Pluma med romescosås, blomkål, rostad kål och mandel
Fisk: Lax med antjovis, ägg, grönkål, rädisa och beta
Fredag:
Kött: Svensk kyckling med plommon, currybrässerad fänkål, dillslungad potatis och krydité på broccoli
Fisk: Kolja med selleri, äpple, emmer och bryntgrädde
Veckans vegetariska: Pumparisotto med skivling, saffran och fänkål
Helglunch:
Vilt Wallenbergare med pumpa, rökt sidfläsk, savoykål och potatispuré samt blåbär
Hälleflundra med hasselnöts beurreblanc, dill, beta, vattenkrasse och äpple