Lunch vecka 44
Måndag:
Kött: Variation på gris med surkål, grov dijon, cornichon och salviarostad potatis Fisk: Fiskfärsbiff med pommes duchesse, citron-och dillsås, morot och ärta
Tisdag:
Kött: Pannbiff med rökt ölbuljong, karamelliserad lök, gelé och persiljepotatis Fisk: Kattfisk med krondillsbuljong med mussla, selleri och broccoli från Lockarp
Onsdag:
Kött: Skånskt högrev med senapssås, grönkål, äpple och gulbeta Fisk: Torsk med betor i variation, pepparrot, dill och mandelpotatis
Torsdag:
Kött: Pluma med palsternacka, hasselnöt, havtorn och curry
Fisk: Lax med svartkål, soya, sesam och ingefära
Fredag:
Kött: Ren med enbärssky, potatispuré smaksatt med mjölkkokt kål, bacon, och morotscrydité
Fisk: Friterad fiskfärsbiff med selleri, kålrabbi, dill och vinägersmör
Veckans vegetariska: Höstgryta med indisk touch, sötpotatis, kikärta, spenat och cocos
Helglunch: