Lunch vecka 47

Måndag:

Kött: Hjortfärsbiff med småpotatis, pumpapuré, havtorn och rostad kål Fisk: Bakad lax med jordärtskocka, krusbär, selleri och aubergine

Tisdag:

Kött: Nattbakad grissida med tranbär, hasselnötspesto, rosmarinrostad potatis och pumpa Fisk: Fiskfärsbiff med remoulad, äpple, rödkål och dill

Onsdag:

Kött: Köttbullar på hjort och vildsvin med lingon, pressgurka, potatispuré och madeirasås Fisk:Fiskfärsbiff med romescosås, blomkål, svartkål och citrus

Torsdag:

Kött: Svenskt kycklinglår med potatisgratäng, morotskrydité, rosenkål och persilja
Fisk: kummel med musselsås, cocosböna, spritärta, stjälkselleri och mandel

Fredag:

Kött: Fläskschnitzel, ärtor, senapssky, salviapotatis och grillad lök
Fisk: Torsk med med bordelaisesås, beta, palsternacka och lökbåtar

Veckans vegetariska: Betor, getost, couscous, mangold och dillpesto

Helglunch: