Lunch vecka 47
Måndag:
Kött: Hjortfärsbiff med småpotatis, pumpapuré, havtorn och rostad kål Fisk: Bakad lax med jordärtskocka, krusbär, selleri och aubergine
Tisdag:
Kött: Nattbakad grissida med tranbär, hasselnötspesto, rosmarinrostad potatis och pumpa Fisk: Fiskfärsbiff med remoulad, äpple, rödkål och dill
Onsdag:
Kött: Köttbullar på hjort och vildsvin med lingon, pressgurka, potatispuré och madeirasås Fisk:Fiskfärsbiff med romescosås, blomkål, svartkål och citrus
Torsdag:
Kött: Svenskt kycklinglår med potatisgratäng, morotskrydité, rosenkål och persilja
Fisk: kummel med musselsås, cocosböna, spritärta, stjälkselleri och mandel
Fredag:
Kött: Fläskschnitzel, ärtor, senapssky, salviapotatis och grillad lök
Fisk: Torsk med med bordelaisesås, beta, palsternacka och lökbåtar
Veckans vegetariska: Betor, getost, couscous, mangold och dillpesto
Helglunch: