Lunch vecka 48

Måndag:

Kött: Långkokt högrev med sechuanpepparsås, ingefärskokt morot, pakchoy och dragon

Tisdag:

Kött: Svensk kyckling med karamelliserad lök, öl, pumpa och polenta

Onsdag:

Kött: Älgköttbullar med cognacssås, inkokt rödkål, potatispuré och champinjon

Torsdag:

Kött: Oxkind brässerad i rött vin, morot, savoykål och grillad lök

Fredag:

Kött: Choucrute med handstoppad salviakorv, fläsklägg och varmrökt sida, serveras med senap, surkål och potatispuré

Veckans fisk: Torsk med rödbeta i variation, mussla, vinbär och radicchio

Veckans soppa: Kycklingsoppa med morot, kålrot, selleri och grönkål

Veckans vegetariska: Vitbön-och bovetebiff smaksatt med tryffel, morot, grönkål, rostade hasselnötter och äpple

Helglunch: