Lunch vecka 48
Måndag:
Kött: Långkokt högrev med sechuanpepparsås, ingefärskokt morot, pakchoy och dragon
Tisdag:
Kött: Svensk kyckling med karamelliserad lök, öl, pumpa och polenta
Onsdag:
Kött: Älgköttbullar med cognacssås, inkokt rödkål, potatispuré och champinjon
Torsdag:
Kött: Oxkind brässerad i rött vin, morot, savoykål och grillad lök
Fredag:
Kött: Choucrute med handstoppad salviakorv, fläsklägg och varmrökt sida, serveras med senap, surkål och potatispuré
Veckans fisk: Torsk med rödbeta i variation, mussla, vinbär och radicchio
Veckans soppa: Kycklingsoppa med morot, kålrot, selleri och grönkål
Veckans vegetariska: Vitbön-och bovetebiff smaksatt med tryffel, morot, grönkål, rostade hasselnötter och äpple
Helglunch: