Lunch vecka 48
Måndag:
Kött: Nattbakat högrev med majsgröt, variation på morot, vinbär och nötter Fisk: Torsk med brynt smör, rostad mandel, vinägerbakad kål, aprikos
Tisdag:
Kött: Stekt fläsk med löksås, lingon, krispig lök och potatis från Lockarp Fisk: Sej med tomat och musselsås, saffransaioli, paprika och zucchini
Onsdag:
Kött: Oxfärsbiff med dijonsås, picklad paprika, champinjon och potatispurè Fisk: Lax med inlagd rabarber, musselsås, fänkål, dillslungad potatis och blomkål
Torsdag:
Kött: Majskycklingbröst med grönpepparsås, selleri, stjälkselleri, gurka och dill
Fisk: Kummel med havskräfssås, soyaböna, ärta, gurka och curry
Fredag:
Kött: Älggryta med sidfläsk, timjan, grädde, potatispuré och jordärtskocka
Fisk: Spätta med rödbeta, kapris, pepparrot och dill
Veckans vegetariska: Morot-och bönbiff med chilisalsa, pakchoy, shimeij och morot
Helglunch: