Lunch vecka 49
Måndag:
Kött: Nattbakat högrev med bbqsås, rödkålslaw, svartkål och potatis från Lockarp Fisk: Dillrimmad torsk med morotspuré, grönkål, pumpa, havtorn och brynt smör
Tisdag:
Kött: Oxkind brässerad i rött vin, jordärtskocka, stekt potatis och vinbär Fisk: Lax med brynt kål, mussla, äpple, rökt äggula
Onsdag:
Kött: Karré med rotmos, senapsbuljong, surkål och dragon Fisk: Fiskgryta med tomat, fänkål, havskräfta, paprika och dill
Torsdag:
Kött: Variation på skånsk gris med kronärtskocka, morot, mandel och rosmarinpotatis
Fisk: Kummel med pepparrotssås, morot, dragon, päron samt potatis från Lockarp
Fredag:
Kött: Majskyckling med majs, polenta, dragonbuljong och prästost
Fisk: Fiskcroquette med aioli, grillad lök, gran och picklad paprika
Veckans vegetariska: Bakad selleri med chilisalsa, svamp, kål och morotspuré
Helglunch: