Lunch vecka 49

Måndag:

Kött: Nattbakat högrev med bbqsås, rödkålslaw, svartkål och potatis från Lockarp Fisk: Dillrimmad torsk med morotspuré, grönkål, pumpa, havtorn och brynt smör

Tisdag:

Kött: Oxkind brässerad i rött vin, jordärtskocka, stekt potatis och vinbär Fisk: Lax med brynt kål, mussla, äpple, rökt äggula

Onsdag:

Kött: Karré med rotmos, senapsbuljong, surkål och dragon Fisk: Fiskgryta med tomat, fänkål, havskräfta, paprika och dill

Torsdag:

Kött: Variation på skånsk gris med kronärtskocka, morot, mandel och rosmarinpotatis

Fisk: Kummel med pepparrotssås, morot, dragon, päron samt potatis från Lockarp

Fredag:

Kött: Majskyckling med majs, polenta, dragonbuljong och prästost
Fisk: Fiskcroquette med aioli, grillad lök, gran och picklad paprika

Veckans vegetariska: Bakad selleri med chilisalsa, svamp, kål och morotspuré

Helglunch: