Lunch vecka 9 öppet även i restaurangen
Måndag:
Kött: Viltfärsbiff med palsternacka, morotspuré lingon och persiljegremolata
Tisdag:
Kött: Kycklinglår från Sverige med rostad paprika, vinkokt lök, oliver och polentagröt
Onsdag:
Kött: Oxbringa med ostronskivling, blomkålspuré, cornichons och pärllök
Torsdag:
Kött: Kalvfärsbiff på skånsk kalv, jordärtskocka från Gessie, tryffelsenapssås och savoykål och havtorn
Fredag:
Kött: Nattbakat högrev från Sjöbo med varmrökt sidfläsk, champinjon, rostad morot och rött vin
Veckans fisk: Skreitorsk med mussla, rostad rödbeta, apelsin och raddiccio
Veckans soppa:
Veckans vegetariska: Grön lins-och spenatbiff med morotschutney, rödkål, chili och koriander
Helglunch: