Lunch vecka 9 öppet även i restaurangen

Måndag:

Kött: Viltfärsbiff med palsternacka, morotspuré lingon och persiljegremolata

Tisdag:

Kött: Kycklinglår från Sverige med rostad paprika, vinkokt lök, oliver och polentagröt

Onsdag:

Kött: Oxbringa med ostronskivling, blomkålspuré, cornichons och pärllök

Torsdag:

Kött: Kalvfärsbiff på skånsk kalv, jordärtskocka från Gessie, tryffelsenapssås och savoykål och havtorn

Fredag:

Kött: Nattbakat högrev från Sjöbo med varmrökt sidfläsk, champinjon, rostad morot och rött vin

Veckans fisk: Skreitorsk med mussla, rostad rödbeta, apelsin och raddiccio

Veckans soppa:

Veckans vegetariska: Grön lins-och spenatbiff med morotschutney, rödkål, chili och koriander

Helglunch: